Blue Identity en Huntress gaan de samenwerking aan

Blue Identity en Huntress gaan de samenwerking aan

Blue Identity is enthousiast om de samenwerking met Huntress Labs aan te kondigen, een toonaangevende speler in de wereld van cyberbeveiliging. Huntress Labs staat bekend om hun geavanceerde suite van beheerde endpoint detectie en reactie (EDR) capaciteiten, ondersteund door een team van 24/7 threat hunters. 

Onze samenwerking symboliseert een mijlpaal in onze voortdurende inspanningen om de Microsoft Cloud-omgevingen van onze klanten robuuster te maken tegen de immer evoluerende cyberdreigingen. Met Huntress aan onze zijde, breiden we onze reeds grondige beveiligingsbenadering uit door een extra laag van bescherming toe te voegen die gericht is op het snel identificeren en reageren op verdachte activiteiten, waardoor de veiligheid en het overzicht van onze klanten verder worden verbeterd.

 

Jerry Meyer, CTO en mede-oprichter van Blue Identity, licht toe: "Deze samenwerking brengt het beste van twee werelden samen. Terwijl wij ons richten op het preventief beveiligen en optimaliseren van de Microsoft Cloud-omgeving, brengt Huntress Labs een ongeëvenaarde expertise in het detecteren en snel reageren op potentiële bedreigingen. Samen vormen we een krachtig front tegen cyberdreigingen, en stellen we onze klanten in staat om met vertrouwen hun bedrijfsactiviteiten voort te zetten in een veiligere digitale omgeving."

 

De integratie van Huntress’ Managed EDR-oplossing stelt ons in staat om de efficiëntie van de detectie aanzienlijk te verbeteren zonder dubbele functionaliteit of kosten. Met een gerichte aanpak om potentiële ransomware-incidenten eerder te detecteren en aanvallers die zich op Windows- en Mac-systemen verbergen te elimineren, brengen we onze dienstverlening naar een hoger niveau.

 

We kijken uit naar de gezamenlijke reis met Huntress Labs en zijn enthousiast over de gedeelde visie om een veiligere digitale toekomst voor onze klanten te creëren. Door deze samenwerking kunnen we onze belofte om de beste in breedte en diepte van beveiliging te leveren, verder waarmaken en de risico's voor onze klanten aanzienlijk verminderen.

 

Blijf op de hoogte voor meer spannende updates over deze samenwerking en andere initiatieven die we ondernemen om de cybersecurity-standaarden te verhogen en de digitale wereld een veiligere plek te maken.


Over de schrijver
Inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam in IT. Ik hou ervan om ondernemingen mee op reis te nemen naar hun ideale IT werkomgeving. Ik hou echt rekening met het balans tussen gebruik en beveiliging waarbij veiligheid bij mij hoog in het vaandel staat. Wil je meer over mij weten stuur mij dan gerust een bericht via Linkedin of stuur mij een email.
Reactie plaatsen