#Cyberstory

Een podcast initiatief van Blue Identity

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Erwin Derksen

Erwin, een Expert in de wervelende IT-wereld. Iin 2022 richtte hij Blue Identity op. Praktisch, scherpzinnig en met een oog voor de kern, hij beheerst de kunst van complexe besluitvorming.

Erwin tovert projectchaos om in gezamenlijke successen. Voor hem zijn humor, duidelijkheid en eenvoud sleutel tot succes. Projecten zijn bij hem niet alleen geslaagd, ze zijn ook leuk om aan te werken. Zijn passie voor Microsoft 365 en zijn focus op security zijn ongeëvenaard, en zijn inzichten? Die deelt hij graag, met een knipoog en altijd in begrijpelijke taal. Een ware leider die techniek menselijk maakt!

Datum & Tijd

Monday
4-10-'23
8:00

Bouwen aan een Digitale Fort: Een Reis door Active Directory On-Premise

In deze aflevering gaan we op een spannende en toegankelijke reis door de wereld van Active Directory On-Premise. Denk aan je AD als een middeleeuws kasteel, en de cyberaanvallers als de belegeraars. Hoe bouw je de muren hoger? Hoe graaf je de gracht dieper? Dat is waar hardening om draait!


Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:


  • Toegankelijke Kennis: Of je nu een IT-expert bent of iemand die nieuw is in de wereld van cybersecurity, deze webinar is ontworpen om zowel informatief als begrijpelijk te zijn. Geen jargon, gewoon duidelijke en boeiende informatie.

  • Praktische Tips: Je krijgt niet alleen theorie, maar ook praktische tips en trucs die je direct kunt toepassen. Of je nu voor een groot bedrijf werkt of gewoon je persoonlijke digitale veiligheid wilt verbeteren, er zijn actiepunten voor iedereen.

  • Exclusieve Inzichten van Experts: De webinar biedt toegang tot de gedachten en ervaringen van toonaangevende experts in het veld van Active Directory en cybersecurity. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het onderwerp, zullen ze je door de complexe wereld van Active Directory-beveiliging leiden, waarbij ze praktische voorbeelden en inzichten delen die je nergens anders zult vinden.

  • Spannende Verhalen en Analogieën: Wie zei dat cybersecurity saai moet zijn? Door gebruik te maken van boeiende vergelijkingen met middeleeuwse kastelen, wordt een anders complex onderwerp tot leven gebracht.

  • Inzicht in Echte Gevallen: Leer van echte verhalen over aanvallen en verdedigingen. Deze inzichten uit de praktijk kunnen je helpen om de theorie in de context van de echte wereld te plaatsen.

  • Toekomstgerichte Visie: Blijf op de hoogte van de toekomst van cybersecurity en Active Directory. Dit is je kans om inzicht te krijgen in wat er aan komt en hoe je jezelf en je organisatie voor kunt bereiden.

  • Netwerkmogelijkheden: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemden die geïnteresseerd zijn in cybersecurity. Je weet nooit welke waardevolle connecties je kunt maken!

  • Gratis en Gemakkelijk Toegankelijk: Geen kosten, geen gedoe. Gewoon inschrijven en genieten van een waardevolle leerervaring vanuit het comfort van je huis, kantoor, of zelfs in de auto als je luistert naar de podcast-versie.

04-10-2023
Starts at 08:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden