Subsidie mogelijkheid!  

NIS 2.0 Wat betekend dit voor jou

Voorbereiden op de NIS2-richtlijn!

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) lanceert een nieuwe NIS 2.0 Controle tool!

Het Digital Trust Center (DTC) heeft een nieuwe subsidieregeling gelanceerd, gericht op kleine ondernemingen. Deze subsidie dekt 50% van de kosten voor de aanschaf van maatregelen die de cyberweerbaarheid bevorderen, met een maximum van € 1250 per aanvrager. Vanaf 2 oktober tot 1 november 2023 kunnen ondernemers deze subsidie aanvragen.

Veel gestelde NIS 2.0 vragen

Wat is NIS 2.0 Precies?

NIS 2.0, of de Network and Information Security Directive 2.0, is een Europese richtlijn gericht op het versterken van de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen binnen de Europese Unie.

Valt mijn organisatie onder NIS 2.0?

Als uw organisatie essentiële of digitale diensten aanbiedt, zoals in sectoren zoals energie, transport, gezondheidszorg, financiën, of als digitale dienstverlener, dan is de kans groot dat u onder NIS 2.0 valt.

Wat gebeurd er als we niet voldoen aan NIS 2.0?

Niet-naleving kan leiden tot aanzienlijke financiële sancties, naast mogelijke reputatieschade en andere wettelijke gevolgen.

Hoe kan Blue Identity ons helpen met NIS 2.0

Blue Identity biedt risicobeoordelingen, implementatie van beveiligingsmaatregelen, en trainingen om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de NIS 2.0-richtlijn.

Hoe vaak moeten we onze beveiligingsmaatregelen herzien?

Continu toezicht en regelmatige herzieningen zijn essentieel. Het exacte tijdsbestek kan variëren, maar jaarlijkse beoordelingen worden sterk aanbevolen.

Wat je gaat ontdekken in deze gratis Whitepaper!

Duik dieper in de wereld van cybersecurity met ons eBook: 'Voorbereiden op de NIS2-richtlijn, eenvoudig uitgelegd!'. Bereid je voor op de toekomst, versterk je verdediging en blijf vooroplopen in het digitale landschap. Download nu en zet de eerste stap naar een veiligere omgeving!
50%
Download whitepaper

Wil je meer van ons weten neem dan contact op!