Blue Identity behoort tot de nieuwe generatie Microsoft consultancy clubs, 

We lopen voorop als het gaat om automatisering, inzicht en transparantie voor onze klanten. Lees hieronder onze Missie, Visie en uitgangspunten.

Missie en Visie

Missie

Blue Identity heeft als missie: bedrijven helpen hun cybersecurity te versterken. Door het maximale uit hun Microsoft 365 omgeving te halen. Wij geloven dat door het inzetten van specifieke functionaliteiten uit Microsoft 365 meer waarde uit de business gehaald kan worden. Dit doen wij door de ultieme balans te vinden tussen veiligheid en productiviteit

Visie

Blue Identity ondersteunt haar klanten waar nodig op het gebied van de Microsoft Cloud. Blue Identity zorgt ervoor dat de medewerkers van onze klanten een veilige en prettige werkomgeving hebben. Zo garanderen wij dat er altijd een up-2-date en veilige werkomgeving beschikbaar is.

Wij smelten security en productiviteit samen

Naar ons idee ligt er teveel focus op complexiteit en technologie, waardoor beveiliging als een complex topic wordt gezien. Informatiebeveiliging is niet gericht op de productiviteit van de mensen binnen een organisatie. Wij geloven in eenvoud, maatwerk met standaard en in een goede samenwerking.

Onze uitgangspunten

Eenvoud

Blue Identity staat voor minder complexiteit, meer zelf doen en een vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor goede communicatie, begeleiding en communicatie binnen jullie organisatie. Met onze aanpak gaan wij voor het hoogst haalbare binnen de Microsoft cloud voor jullie onderneming.

Maatwerk met standaard

Wij gaan voor eenvoud en voorspelbaarheid. ook benutten wij wat er al is, Wij hergebruiken kennis en vaardigheden uit eerdere projecten. Zo kunnen wij sneller en effectiever aan de slag gaan. Wij streven naar een 90/10 aanpak. 90 procent standaard werkzaamheden en 10 procent maatwerk.

Samenwerken

Samen werken wij aan jullie toekomst binnen de Microsoft cloud. Wij zijn jullie trusted adviser. Onze data staat op een plek. Jij bepaald waar jou data staat hierdoor ben je altijd in control van jouw data. Wij communiceren eenvoudig en in duidelijke taal met de middelen die wij tot onze beschikking hebben. Zo kijken wij uit naar een flexibele samenwerking.