Blue Identity is opgericht door drie enthousiaste ondernemers met een helder en concreet doel.

Onze missie?

“Blue Identity helpt je op een moderne en veilige manier continue het maximale uit de Microsoft investering te halen.”


Dit doen wij door onafhankelijk ons specialisme, jaren aan ervaring en diepgaande kennis in te zetten op onze eigen wijze. Vaak hebben wij dan ook de rol van trusted advisor op ons vakgebied.

Onze Cultuur

We leven onze cultuur met de volgende kernwaarden;

  • Eenvoud tenzij, maatwerk met standaard.
  • Kwaliteit is geen toeval.
  • Niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt.
  • Persoonlijk en oprecht betrokken.
  • Continue innovatief, consequent veilig.

Dit komt in de praktijk neer op een informele, toegankelijke cultuur zonder processen en procedures die een optimale klantbeleving in de weg staan. 

Bij ons heb je altijd rechtstreeks contact met de consultant of met onze customer succes manager.


Noem het ouderwets,

Maar wij vinden het normaal om eenvoudig benaderbaar te zijn om even te sparren of samen de planning aan te passen zonder teveel gedoe. Bovendien ontstaat op deze wijze een prettige lange termijnrelatie waarin we elkaar vertrouwen en zo maximaal waarde kunnen toevoegen met leuke mensen en een goede sfeer.

Onze uitgangspunten

Eenvoud

Wij staat voor minder complexiteit, meer zelf doen en een vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor goede begeleiding en communicatie binnen jullie organisatie. Met onze aanpak gaan wij voor het hoogst haalbare voor jullie onderneming.

Maatwerk met standaard

Wij gaan voor eenvoud en voorspelbaarheid. Wij hergebruiken kennis en vaardigheden uit eerdere projecten om snel en effectief aan de slag te gaan.

Samenwerken

Samen werken wij aan jullie toekomst. Wij zijn jullie trusted adviser. Wij communiceren eenvoudig en in duidelijke taal met de middelen die wij tot onze beschikking hebben. Zo kijken wij uit naar een flexibele samenwerking.