"Wij werken enkel met strategische partners die passen

bij onze kijk op online security"

Bij Blue Identity zijn we trots op onze zorgvuldig geselecteerde partners die ons helpen om hoogwaardige diensten te leveren en de vraag van de markt te beantwoorden. Op deze pagina willen we graag onze samenwerking met Microsoft, ESET Internet Security en Keeper Security toelichten en uitleggen waarom deze partners essentieel zijn voor onze dienstverlening.

null

Met onze partners kunnen wij onze klanten voorzien van

top-notch beveiliging over de gehele Microsoft 365 cloud!

Waarom deze partners!


Blue Identity werkt samen met drie vooraanstaande partners, elk met unieke expertise en toegevoegde waarde:

  • Microsoft: Als wereldleider in technologie en softwareoplossingen stelt Microsoft ons in staat om toegang te bieden tot de nieuwste en meest geavanceerde tools. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oplossingen bieden, waaronder Office 365, Azure en meer.
  • ESET Internet Security: ESET is een toonaangevende speler op het gebied van cyberbeveiliging en zorgt ervoor dat de online omgeving van onze klanten veilig en beschermd blijft. Hun bekroonde antimalware en internetbeveiligingsoplossingen helpen ons om de digitale (cloud) infrastructuur van onze klanten te beveiligen tegen bedreigingen zoals virussen, malware en hack-aanvallen.
  • Keeper Security: Keeper Security is een gerenommeerde aanbieder van Privileged access management en Privileged account and session management. Met hun expertise helpen ze ons om onze klanten een veilige en efficiënte manier te bieden om hun Access management, wachtwoorden en gevoelige informatie te beheren en te beschermen.