"Samen Sterker: Onze Geselecteerde Security Partners"

Bij Blue Identity geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met enkele van de meest gerespecteerde namen in de technologie- en beveiligingswereld. Deze partnerschappen stellen ons in staat om jou de allerbeste beveiligingsoplossingen te bieden voor jullie omgeving.

null

Met onze partners kunnen wij onze klanten voorzien van

top-notch beveiliging over de gehele Microsoft 365 cloud!

Waarom deze partners!


Blue Identity werkt samen met drie vooraanstaande partners, elk met unieke expertise en toegevoegde waarde:

  • Microsoft: Als pionier in technologische innovatie biedt Microsoft ons de tools om jou de nieuwste en beste oplossingen te bieden. Van Office 365 tot Azure, we benutten de kracht van Microsoft om jouw digitale omgeving te optimaliseren.
  • Huntress: Bekend om hun expertise in het opsporen en tegengaan van geavanceerde cyberdreigingen, biedt Huntress ons de mogelijkheid om proactief bedreigingen te identificeren en aan te pakken voordat ze schade kunnen aanrichten.
  • Cybereason: Met een focus op endpoint detectie en respons, stelt Cybereason ons in staat om snel te reageren op potentiële bedreigingen, waardoor jouw systemen altijd een stap voor blijven op cybercriminelen.
  • Skykick Security Manager: In de complexe wereld van cloudbeveiliging biedt SkyKick's Security Manager ons een geavanceerde oplossing om Microsoft 365-omgevingen te beveiligen en te beheren. Met functies zoals geautomatiseerde beveiligingscontroles, gedetailleerde rapporten en aanpasbare actieplannen, zorgt SkyKick ervoor dat jouw cloudomgeving altijd voldoet aan de beste beveiligingspraktijken en -normen.
  • Keeper Security: In het digitale tijdperk is het beheer van toegang en gevoelige informatie cruciaal. Met Keeper Security bieden we jou een robuuste oplossing voor Privileged Access Management, waardoor jouw gegevens altijd in veilige handen zijn.

Jouw Beveiliging, Onze Verantwoordelijkheid

We zijn niet zomaar een beveiligingsbedrijf. we zijn jouw partner in beveiliging. Dankzij onze samenwerking met deze vooraanstaande partners kunnen we jou een ongeëvenaarde beveiligingservaring bieden. Ontdek vandaag nog hoe Blue Identity en onze partners jouw digitale wereld veiliger kunnen maken!