Ontdek ​​​​het geheim van Blue Identity

Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving zo goed en veilig mogelijk werkt!

Microsoft 365 MAM

Wil je ook je productiviteit en veiligheid verhogen?

Microsoft 365 is vandaag de dag steeds vaker onmisbaar op de moderne digitale werkplek. Met onder andere Outlook, Word, Excel en Powerpoint vanuit de cloud kan iedere medewerker tegenwoordig productiever werken. Zo is het gebruik van mobiele devices of persoonlijke apparaten iets wat wij steeds vaker zien. Deze vernieuwing brengt ook risico’s met zich mee. Samen gaan wij kijken naar wat er past bij jullie bedrijf en zetten we de stappen naar het volgende (veiligheids) niveau. Dit doen wij door gebruik te maken van ons bewezen 5 fasen model.

Maar een prettige werking en veiligheid gaan niet samen......toch?

Nee, veel ondernemers en security specialisten staren zich blind  op het vergroten van de veiligheid of de productiviteit. Echter is de balans vaak ver te zoeken.

Onze specialisten hebben hier veel ervaring mee en weten een goede balans te vinden tussen veiligheid en productiviteit.

 

De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een veiligheids risico of te weinig mogelijkheden om productief bezig te zijn.

Microsoft 365 APK

Microsoft 365 APK security audit

De Microsoft 365 APK Dienst is een security audit voor het Microsoft 365 platform. In deze audit kijken wij naar de gewenste online workloads welke jullie gecontroleerd willen hebben. Wij gebruiken onze eigen APK richtlijnen welke opgesteld zijn door onze specialisten uit het veld. Wij gebruiken dan ook een combinatie van veld expertise, markt expertise, Microsoft Best Practices en specifieke onderwerpen welke in Cybersecurity verzekeringen aangestipt worden. De specialisten nemen de tijd om te onderzoeken en te begeleiden. Na het onderzoek worden alle bevindingen met jullie besproken.

De APK dienst kan ook worden ingezet om doorlopend op de hoogte te blijven van de security, compliance en governance van jullie Microsoft 365 omgeving. Middels deze methode is het mogelijk om elk kwartaal een kwaliteit/ security controle toe te passen. Wij kijken naar waar de onderneming nu staat doormiddel van een nulmeting en welke punten opgepakt moeten worden.

Wil jij onze beste inzichten en technieken van ons leren?

Meer dan 10 jaar ervaring!

Ontdek onze meest effectieve technieken die helpen jouw omgeving nog veiliger te maken!