We are Blue Identity, 100% cloud focussed

We are Blue Identity, 100% cloud focussed

Met trots presenteren wij "Blue Identity"

Blue; de traditionele zakelijke kleur van stabiliteit & betrouwbaarheid, maar dan frisser.

Identity; het belangrijkste dat je hebt, en waarmee je toegang krijgt tot datgene waar je zicht op en controle over wilt hebben; je data

Wij brengen jullie omgeving op niveau en voeren continuous innovation samen effectief in, dit zorgt voor een veilige organisatie die swingt in plaats van vinkt. Ook helpen wij graag bij complexe vraagstukken. Wij verkopen geen licenties of hardware en doen geen beheer.  Wij kijken met een frisse onafhankelijke blik, houden van 90/10 en zorgen dat jullie optimaal gebruik maken van hetgeen waar je al voor betaalt. Het gaat puur om kwalitatieve en effectieve dienstverlening in gave projecten waar we samen enthousiast en blij van worden.

Blue Identity is opgericht door 3 ervaren IT-ers met ieder een eigen kijk. Altijd persoonlijk, altijd op maat. Want hoewel de cloud ook draait om standaardiseren, maken we met de beschikbare bouwblokken de oplossing die past. Bouwblokken die écht werken! We kijken dus ook kritisch naar de laatste (marketing-) hypes en vormen ons eigen oordeel.

Wij redeneren vanuit de mensen die het gebruiken met pragmatisch blik, minder proces en meer resultaat. Hiervoor passen wij ons bewezen 5-fasenmodel toe.

Over pragmatisch gesproken: Onze eerste werknemer is aangenomen! Hoe gaaf is dat om dit op onze lancering dag bekend te maken.

Geïnteresseerd in ons verhaal? In wie wij zijn? Hoe we u kunnen helpen?

Stuur een mail naar: mail@blue-identity.com

#Newcompany #Microsoft365 #Consultancy #Modernewerkplek #Startup #Trustedadvisor #Newcollegue

Over de schrijver
Inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam in IT. Ik hou ervan om ondernemingen mee op reis te nemen naar hun ideale IT werkomgeving. Ik hou echt rekening met het balans tussen gebruik en beveiliging waarbij veiligheid bij mij hoog in het vaandel staat. Wil je meer over mij weten stuur mij dan gerust een bericht via Linkedin of stuur mij een email.
Reactie plaatsen